Woensdag Windag

 

Je heb cadeaus en cadeaus. Dit is wel één van de allermooiste dingen die ik ooit heb mogen weggeven. Vind jij vast ook.

 

Eerst even een muziekje om in de stemming te komen voor deze Woensdag Windag.

Vrienden zijn goud waard. En vriendin Aynur Abbott is niet alleen goud wáárd, ze ‘zit’ in het goud en geeft speciaal voor Franska.nl vandaag ook één van haar gouden ontwerpen weg. Kijk, that’s what friends are álso for.

 

Aynur heeft na een carrière in de uitgeverswereld een eigen modebedrijf opgericht en ging daarna een prachtige sieradenlijn ontwerpen. Moet je toch weer eens zien wat er voor moois ontstaat, wanneer iemand z’n hart volgt.

 

 

Aynur opperde trouwens dat het leuk was om met dit cadeau te wachten tot moederdag. Mij leek het eigenlijk een fijn plan om zoiets juist zomaar op een doordeweekse woensdag te kunnen winnen. Hoe eerder, hoe beter als je iets heel moois kunt bemachtigen, of niet soms?

 

Haar prachtige vrouwelijke sieraden zijn gemaakt van achtkaraat goud en zijn best gunstig geprijsd voor zo’n hoogwaardige kwaliteit. De edelstenen zijn ‘op een ethische manier vervaardigd’, zoals ze het zelf zegt. En haar ontwerpen maken elke vrouw op een subtiele manier nog mooier en onderstrepen je vrouwelijkheid. Vind ik dan.

 

Wat ik vandaag in de verloting mag doen is het prachtige gouden medaillon-necklace ter waarde van €199,-. Ik denk eerlijk gezegd weleens dat ik liever Franska.nl-lezeres dan Franska zelf zou willen zijn, want dan maakte ik ook een kans. Maar helaas, die vlieger gaat niet op. Alleen jij kunt winnen. Hoe? Gewoon even reageren onder het Facebook-bericht over deze win-actie. En heb je geen Facebook? Geen nood. Je kunt dan een mailtje sturen naar winnen@franska.nl

 

Ik wens je heel veel succes!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska