Woensdag Windag

 

Had ik al gezegd dat ik van lekker eten houd? Jij toevallig ook? Moet je dit even lezen.

 

De nieuwste Ottolenghi is uit, ‘Simpel’ genaamd. Als echte kook-fanaat had je dat natuurlijk al lang gehoord. Nou staat hij bekend om zijn lange ingrediëntenlijstjes, maar voor dit boek heeft ie het eens helemaal anders aangepakt. Haalbaarder voor de thuiskok en voor hem een uitdaging, die hem heel goed bleek te bevallen (kijk maar naar z’n filmpjes hieronder). Vijf dagen na de verschijning van het boek stond het al in de bestsellerlijst op nummer twee. Kun je nagaan. Toppertje!

 

En ik heb hem natuurlijk al. Dat snap je. Niet meer weg te slaan uit m’n keuken dat boek. Ik ga vanavond voor de ovenfrites met oregano en feta. Nog even het Griekse zomergevoel erin, voordat definitief het hutspot-seizoen losbarst.

 

Nu is het leuke dat ik met de uitgever van Ottolenghi heb geschnitzeld (jaja, dat is geen woord, weet ik) dat ik er twee weg mag geven. Kan dus zomaar bij jou in de keuken liggen binnenkort. Winnen? Gewoon even een reactie achterlaten op Facebook onder het bericht over deze Woensdag Windag. Of (in geval van geen Facebook) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Succes!
 

 

 

Door: Franska