Houd jij ook zo van een mooi gedekte tafel? Dan moet je vandaag even meedoen met de Woensdag Windag, want ik heb me toch wat bijzonders.

 

 

 

Ik ben er dus zo eentje die een doordeweekse gehaktbal nog in een mooi schaaltje op een gedekte tafel zet. Ziet er veel gezelliger uit vind ik en soms denk ik dat die bal daardoor ook veel lekkerder smaakt. Je snapt dat ik dol ben op mooi tafellinnen, borden en bestek. Best jammer dat ik niet met de Woensdag Windag mee mag doen want deze prijs is helemaal iets voor mij.

 

Ik mag vandaag  heel mooi minibestek van het Franse messenmerk Laguiole Style de Vie weggeven. Dit sjieke mini-couvert is een stoere klassieker van jewelste. In deze 12-delige bestekset zitten amuselepels, pinchos (dat zijn een soort prikkertjes), taartvorkjes en mini-lepels. Allemaal met een mooi zwart handvat, wat superleuk staat bij een grand dessert, de borrelplank, de BBQ of een high tea. Het bestek zit in een prachtig vormgegeven houten kistje en neem je dus ook zo mee in de picknickmand. En na gebruik doe je het gewoon in de vaatwasser (tot 55 graden) want het is gemaakt van RVS en kan dus wel tegen een stootje.

 

 

Met dit originele bestek heb je in een handomdraai een sfeervol gedekte tafel voor een gezellig avondje uit in eigen huis. Ik zou het wel weten als ik jou was. Lijkt het je wat, zo’n mooie bestekset? Stuur dan een mailtje met je naam en adres naar winnen@franska.nl en wie weet is ie straks voor jou.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit