Woensdag Windag

 

Hier ga je heel blij van worden. Als je wint. Anders gewoon kopen. Krijg je echt geen spijt van.

 

Er even tussenuit…  Soms is het precies wat je nodig hebt. En daarvoor hoef je echt niet de hele wereld over: ook in Nederland en Vlaanderen zijn er natuurlijk superleuke adresjes. Dat weet Maartje Diepstraten, reis- en lifestyleblogger van Barts Boekje, natuurlijk beter dan wie ook. Ze vond ook heel veel leuks voor Franska.nl, kijk hier maar.

 

Voor haar boek Little Escapes testte en selecteerde ze alle 208 adressen die erin staan. Waarvoor heel hartelijk dank. Kunnen wij er dus met een gerust hart naartoe. In Little Escapes vind je 52 logeerplekken die samen met drie eet- en drinkadressen in de omgeving steeds een kwartet vormen. Een vierspan voor ieder weekend van het jaar, verdeeld over vier hoofdstukken: Aan de Kust, Stedentrip, Terugtrekplek en Honden Welkom – een dankbaar hoofdstuk voor wie met zijn trouwe vriend de hort op wil. Mijn katten blijven liever thuis.

 

Grote steden als Amsterdam, Brussel, Rotterdam en Gent ontbreken natuurlijk niet, maar er is net zoveel aandacht voor horecapareltjes op locaties waar je misschien niet zo snel aan denkt zoals Brummen, Kessel, Schagen of Wolphaartsdijk.

 

Nu nog dat boek kopen. Of winnen

 

Want ik mag er zomaar 3 weggeven. Johoo! Wil je kans maken? Snel naar onze Facebook-pagina en daar je reactrie achterlaten. Of, als je geen Facebook hebt, mailen naar winnen@franska.nl Volgende week woensdag verloot ik de drie boeken.

 

Heel veel succes!

 

En PS. Ik wil je niet hebberig maken, maar vanmiddag heb ik weer iets heel leuks te winnen in de serie tijd voor jezelf. Houd Franska.nl dus goed in de gaten.

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.