Wil je een gratis proeverij van me overnemen?

 

Het begon met een mailtje over m’n goede voornemens voor 2023…

 

 

 

Het mailtje: Hoi Franska, hoe gaat het? Lukt het een beetje, of heb je net als veel mensen de handdoek alweer in de ring gegooid? Heel veel mensen hebben zich voorgenomen om alleen nog maar plantaardig vlees te eten, maar geven het toch weer op. En wat blijkt, kookinspiratie is vaak het obstakel. Daarom heeft Beyond Meat de handen ineen geslagen met enkele van Nederlands favoriete foodies. Zij zijn gevraagd om hun lievelingsrecept te koken met een van de producten uit het Beyond Meat-assortiment en deze online te delen om zo anderen te inspireren om plantaardig vlees te eten. Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben of producten en recepten willen proberen dan hoor ik het graag.

 

Omdat ik gek ben op lekkere recepten keek ik natuurlijk meteen. Ziet er niet verkeerd uit!

 

 

Mijn antwoord:

 

Ik heb persoonlijk helemaal niets met ‘namaakvlees’. Ik eet het ook helemaal niet. Liever niks dan namaak, zeg ik altijd. (Ken je de campagne van wol nog: Liever naakt dan namaak.) Maar alle gekheid op een stokje, ik weet niet of ik ooit Beyond Meat heb geproefd. Ik heb wel vaak vleesvervangers geproefd. Van saté van lupinezaden tot kipfilet, burgers en filet americain. Allemaal heerlijk, niks mis mee. Knap zelfs dat ze het kunnen maken. Maar het idee staat me tegen. Namaak. Waarom? Dan eet ik gewoon liever anders. Ik wil ook geen nagemaakte tomaat tenslotte. Wij eten trouwens minstens vier keer per week zonder vlees. Altijd al. Niet expres, maar omdat het gewoon zo uitkomt met alle lekkere recepten die we hebben. Als ik m’n menuplanning voor deze week bekijk, zie ik dat we tot en met vrijdag geen vlees eten. En ik mis het helemaal niet. Mijn goede voornemen voor 2023 houd ik trouwens makkelijk vol. Gewoon van alles alleen het allerlekkerste eten. Maarrrrrr…. Ik weet dat er veel mensen zijn die wel vleesvervangers willen. Is er een mogelijkheid om het gratis te laten proeven?

 

En wat denk je?

 

Jawel! Tadaaaaa. Ik mag zomaar drie boxen weggeven! Hierin zitten alle Beyond Meat-producten: Beyond Burger, Beyond Mince, Beyond Sausage en Beyond Meatballs, en vier makkelijke en lekkere recepten. En trouwens ook een cap, schort en T-shirt. Dus dan gaat degene die de verzending naar de winnaars verzorgt om hun maat vragen. Dan weet je dat vast. Stel dat je wint.

 

Hoe je een van de drie winnaars kunt worden?

 

Even op Facebook bij dit artikel reageren. Volgende week maandagochtend maak ik de drie winnaars bekend. Zorg dat je maandag op tijd kijkt, want ik moet de adressen van de winnaars zo snel mogelijk doorsturen, zodat de gekoelde cadeaubox op tijd verzonden kan worden. Als een winnaar niet snel genoeg reageert wordt er dus een andere winnaar benaderd.

 

Heel veel succes en alvast erg smakelijk eten, maar dat zal wel lukken, want uit ervaring weet ik dat vleesvervangers net zo lekker en soms zelfs lekkerder zijn dan ‘gewoon’ vlees.

 

Ik wens je een mooie en lekkere week.

 

Liefs van Franska

Door: Franska

Afbeelding van Franska