Wij zijn het unaniem eens: dit is de beste mascara

 

Tot die tijd doen we het met de heerlijke zoetsappige romcoms, en deze past perfect in dat straatje.

 

 

 

Mijn wimpers en ik hebben een beetje een haat-liefdeverhouding. Als ik een paar dagen in de week mascara op doe en de andere dagen mascaraloos door het leven ga, gaat het goed. Zodra ik kies voor een extra dagje mascara, zijn ze helaas de rest van de week afgebroken en gehalveerd in lengte. Zoals je begrijpt ben ik daarom ben ik dus éxtra kieskeurig als het gaat om welke mascara ik draag. De 2000 Calorie Pro Stylist Mascara van Max Factor is zo’n mascara waar mijn wimpers en ik blij van worden.

 

Hij komt je waarschijnlijk bekend voor, want de 2000 Calorie-mascara is al jaren erg geliefd bij de grootste make-upprofs, maar er is nu een nieuwe 2000 Calorie Pro Mascara bij gekomen met een nieuwe formule die ervoor zorgt dat je wimpers de hele dag zo blijven zitten zoals je het in de ochtend hebt aangebracht. Dát hebben we nodig.

 

Het komt door de vegan stylingwax die ze eraan hebben toegevoegd, waardoor je wimpers de hele dag in model blijven zitten. Voordat ik de 2000 Calorie Pro Stylist Mascara leerde kennen, kwam het namelijk erg vaak voor dat ik aan het einde van de dag mijn wimpers moest voorzien van een nieuw vers laagje om de avond door te komen, maar dat hoeft nu dus niet meer. Ook zitten er verzorgende ingrediënten in zoals panthenol en vitamine E, die je wimpers verzorgen, iets dat voor mijn kwetsbare wimpers éxtra goed uitkomt. Je hebt de keuze uit zwart of een combinatie van bruin met zwart. Die combi verbaast je misschien, maar als je graag mascara draagt en het niet heel erg aanwezig hoeft te zijn in je gezicht, dan is deze kleur juist heel subtiel, en als je wimperhaartjes van nature vrij licht zijn, dan wil je deze kleur al helemaal proberen.

 

Nog even over het borsteltje

Dat is gebogen en dat werkt voor mijn wimpers (lang, maar van nature weinig volume) het beste. Zo kom ik makkelijk bij de buitenste haartjes en kan ik met het puntje van de borstel juist díe haartjes voorzien van een extra laagje voor nóg meer volume. Wist je dat je oog er daardoor meteen gelift uitziet en je zo de mooiste Bambi-ogen creëert? Vaak worden die haartjes namelijk vergeten en dat is zo zonde. Ook fijn: het borsteltje is van silicone, waardoor je de wattenstaafjes vaak in de kast kan laten liggen en het aanbrengen op je onderwimpers veel makkelijker gaat. Een harige borstel zorgt sneller voor mascara op je huid en dat is dus helemaal niet nodig, zolang je maar het juiste borsteltje gebruikt zoals deze.

 

Alleen maar pluspunten dus. Ik ben overigens niet de enige die enthousiast is: met een gemiddelde ranking van vijf sterren is deze mascara er een je die vandaag nog wilt shoppen bij Etos.

MAX FACTOR
Max Factor 2000 Calories Pro-Stylist Mascara

 

Door: Redactie Amayzine.com