Wie doet er mee aan Heel Holland Bakt?

 

Kun jij beter bakken dan Anouk, de winnaar van het afgelopen seizoen? En denk je dat je het televisieprogramma een beetje extra oemph kunt geven? Dan is dit je kans, meld je aan voor 30 maart.

 

Wat zoekt de redactie?
Mensen met productkennis een beetje stressbestendig en veel plezier in het bakken kunnen zich melden bij Blue Circle Casting. Natuurlijk wil de redactie van alles weten bij de aanmelding: hoe vaak bak je per week, heb je een signatuurgerecht en waar kom je passie voor bakken vandaan? Daarop volgt een hele rits vragen om je bakniveau te toetsen: wat is de moeilijkste cake die je ooit hebt gemaakt, hoe vaak bak je brood en kun je vlaaien bakken? Geef dan nog even je vakantieplannen voor de zomer van 2020 door, vat je karakter samen in een paar woorden, foto erbij en verzenden maar!  

 

Mag het een beetje kleurrijker?
Eerlijk is eerlijk, het afgelopen seizoen van Heel Holland Bakt was een beetje saai. Niks mis met bakken, lekker knus en huiselijk juist, maar voor tv mag het allemaal wel iets kleurrijker en spannender. Dus hierbij: we roepen alle Martien Meilands en Britt Dekkers van de bakwereld op om te reageren, zodat we komend seizoen weer op het puntje van de bank Heel Holland Bakt kunnen kijken. Opvallende televisietypes klaar? Aanmelden maar!

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav