Wedden?

 

Dat je hier naartoe wilt? Want het is zo leuk, mooi, lekker en ook nog eens gezellig.

 

 

 

 

Maandag. Hum. Weekend voorbij. Over vijf dagen een nieuw weekend. Vijf dagen de kans om plannen te maken. Want zoals ik al eerder verkondigde, is het superhandig en leuk om je eigen voorpret te organiseren. Een ander doet het meestal niet voor je.

 

Zo komen we bij ons op de redactie aan borrels, etentjes en feestjes. Zo zijn we dus ook ooit met z’n allen aan de lunchtafel terechtgekomen. Alle vriendinnen bij elkaar op een superleuke plek. Eindelijk ongegeneerd de tijd om eens over iets anders te praten dan over ‘je laatste stukje’ en deadlines.

 

 

En daar hadden we toch een toffe locatie voor gespot! Meddens in Hilversum. Zo supermooi ingericht, in de allermooiste tinten en met heel leuke stoelen, tafels, planten en nog veel meer. Je kijkt je ogen uit. Perfecte plek om vaker heen te gaan. En dan elke keer in een ander hoekje gaan zitten. Inspiratie opdoen voor thuis vanaf die prachtige goud getinte lange fluwelen bank…  Dat mooie behang in roze met vogels en tropische planten.

Die bar, die zithoekjes. Genieten gewoon. Spaart meteen een woontijdschrift uit.

 

En dat is nog niet alles. Er werken ook nog eens heel aardige mensen. Het zit op handige plek, vlakbij een parkeergarage en tien minuten lopen van het station. En last but not least: het eten. Mjam! Kortom, aanradertje.

Als je nog niet op het idee gekomen was om een keer naar Hilversum te gaan, dan nu dus misschien wel. Gewoon even plannen. Ik ga in elk geval terug. Zie je daar.

 

Oh ja, handig om even het adres te geven: Meddens, Kerkstraat 112, www.meddenshilversum.nl

 

 

Door: Franska