Voor mensen met deze vijf sterren­beelden wordt 2020 het jaar van de lust

 

Een beetje een wild jaar op de planning? Een beetje actie tussen de lakens? Het staat uiteraard allemaal in de sterren geschreven. 

 

Want sommigen staat nu eenmaal een heet en vurig jaar te wachten. Wordt voor jou 2020 hét jaar van de lust? 

 

Stier 

Was 2019 niet helemaal je jaar? Niet zo genoten in alle extase en je kansen gepakt? De Stier lust er zo in de tweede helft van 2020 wel pap van. Klaar voor nieuwe stappen op liefdesgebied, dat is duidelijk. Je hebt een onuitputtelijke mentale en fysieke energie. Je staat open voor nieuwe mensen in je leven. Zorg er door al dat romantische gedoe wel voor dat je je werk niet volledig vergeet. En je vrienden.

 

Tweelingen

Zodra de eerste zonnestralen in de lente doorkomen, is de Tweeling erbij. Kom maar door met dat flirten en zwieren. Het begin van 2020 zal volledig worden besteed aan relaties en liefde. Werk en al dat soort gein komen later in het jaar wel weer. In de lente is de Tweeling erg gelukkig en komen er veel nieuwe mensen op je pad. Vergeet aan het eind van het jaar niet nog wat aandacht te schenken aan je familie: die heb je door al die liefde en lust maar weinig gezien in 2020.

 

Kreeft

De Kreeft heeft mazzel: het gaat er vanaf de zomer heet aan toe. Met passie, vuurwerk, spetters en alles wat erbij komt kijken. In het voorjaar zit de Kreeft nog een beetje in een wat rustiger fase. Maar al gauw komt het helemaal goed met de liefde. Of je nu een partner hebt of niet: het wordt feest in bed. En wees niet bang om een avontuurtje aan te gaan. Je kunt er maar beter van genieten in 2020.

 

Schorpioen

In de zomer gaat het los. En ga jij ook los. Je hebt niet te stoppen en je wilt meer en meer in de liefde. Of nou ja, liefde… Lust is het helemaal voor jou dit jaar. Aandacht doet je goed. Er wordt een sensualiteit in je wakker die je nog niet kende. Ga lekker op een romantische vakantie dit jaar: daar zul je geen spijt van krijgen. En sporten? Totaal niet nodig. Jij hebt lichaamsbeweging genoeg. En al die anderen zullen geen genoeg van jou gaan krijgen.

 

Ram

Voor de Ram wordt alles anders in 2020. En dan ook alles. Werk, vrienden, liefde: het gaat in een rollercoaster. En je kunt het amper bijhouden, maar genieten doe je wel. De veranderingen in je leven doen je goed. Of het nu tussen de lakens is of niet: je bent toe aan iets nieuws, iets geks, iets spannends. Zeker tijdens de lente zul je wat je meemaakt in je liefdesleven als heel intens ervaren. Wees maar niet bang om keuzes te maken: dit jaar kun je alles aan.

 

 

Bron: Astrohoroscoop

Door: Redactie Amayzine.com