Vloeken is hip!

 

‘Wat? Als je dat aandoet, loop ik niet naast je op weg naar school’. Ik. Op mijn achtste. Tegen m’n zus van zeven. Ze had namelijk een donkergroene maillot , een paars geruite rok en een kobaltblauwe sweater aan. Nou, sorry hoor, maar dat was natuurlijk geen gezicht. Dat vloekte. Jaja, ik weet het, keihard van mij, maar ik was natuurlijk toen al een modeontwerpster en goedesmaakgoeroe in de dop. Wat ik niet in de gaten had, was dat mijn zus een trendgoeroe in de dop was. Geen enkele trendvoorspeller die zijn of haar tijd zo ongelofelijk ver vooruit was als zij. Vloeken is hartstikke hip! Kijk maar eens wat Miuccia Prada en Marni vorige week weer gepresenteerd hebben.

 

 

 Door Franska

Beeld: Imaxtree Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.