Franska x Peter Hahn

 

 

Vergeet de Little Black Dress

 

Dit is dé jurk waar ik deze zomer verliefd op ben…

 

Jarenlang werd zwarte kleding geassocieerd met rouwen. Maar dat veranderde toen Coco Chanel in 1926 juist deze kleur koos voor haar nieuwe design: de Little Black Dress. In haar ogen was de jurk elegant en draagbaar, en met de neutrale kleur paste hij overal bij en was hij tijdloos. Nu zie je de LBD nog steeds overal. Maar zo langzamerhand heeft iedereen er ook wel minstens één in de kast hangen. Tijd voor vernieuwing dus, en die vinden wij deze zomer in de blousejurk.

 

Nee, niet in het zwart. Juist veel kleur. Dat maakt hem lekker zomers. De jurk ziet er altijd goed uit, perfect voor naar je werk met een mooie hak eronder, maar ook voor een dagje op het strand met een grote zonnehoed en sandaaltjes. Luchtig, makkelijk en vrouwelijk. Ik ben verliefd. Kijk hiernaast maar even naar mijn favoriet van dit seizoen. Wedden dat jij hem ook direct in je winkelmandje leggen wil?

 

De jurk is verkrijgbaar bij de online winkel van Peter Hahn.

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn