Van sfeervol tot praktisch: keukentrends van het seizoen

Heb jij een nieuwe keuken op je verlanglijstje staan?

 

 

 

Wat ontzettend leuk! De keuken is het centrum van elk huis. Hier begint iedere dag en hier kom je na een lange dag op werk of op school weer even samen tot rust. Hier kun je heerlijke maaltijden koken, lekker eten en gewoon samenzijn onder het genot van een kopje koffie, thee of een wijntje. Maar als jij een nieuwe keuken wil, dan wil je natuurlijk heel goed nadenken over hoe die keuken eruit komt te zien. Je wilt een keuken waar je de komende jaren vol plezier van kunt genieten. Daarom duiken we in deze blog in de nieuwste keukentrends van dit seizoen.

 

Back to nature

Een geweldige keukentrend van dit moment is de terugkeer naar natuurlijke kleuren en materialen. Onbewerkt hout, natuursteen en aardetinten zijn helemaal hot en happening op het moment en wij zijn er dol op. Dit zorgt voor zo’n gezellige, warme sfeer dat je eigenlijk nooit meer je keuken uit wil. Met zo’n natuurlijke keuken creëer je ook een gevoel van rust en ontspanning en dat is toch precies wat je wil in de keuken?

 

Duurzaamheid en kwaliteit

Een keuken is niet zomaar een aankoop. Het is een investering en als je ergens in investeert dan wil je natuurlijk dat je daar de komende jaren van kunt genieten zonder zorgen. De keukens van Keuken Kampioen zijn hier het perfecte voorbeeld van. Duurzaamheid, kwaliteit en stijl in een keuken zonder dat je hoeft te kiezen. Ideaal, toch?

 

Less is more

Je hebt vast weleens gehoord van minimalisme: een geweldige trend die meer maakt met minder. Het mooie aan minimalisme is dat je keuken er altijd schoon en opgeruimd uitziet. Minimalistische keukens zijn te herkennen aan strakke lijnen, simpele vormen en zachte kleuren. Een prachtige trend die zeker het overwegen waard is!

 

Een beetje kleur

Neutrale kleuren zijn natuurlijk prachtig in de keuken, maar we zien ook steeds meer keukens met opvallende kleuren zoals groen of blauw. Dit ziet er super mooi uit, maar het is wel iets waar je van moet houden. Sommige mensen gaan liever voor een neutrale, subtiele kleur zoals beige of taupe en andere mensen zijn helemaal dol op felle kleuren. Het is allemaal mooi, maar het gaat erom wat het beste past bij jou. Doe online zeker wat keuken inspiratieop en wie weet verras je jezelf wel met je nieuwe droomkeuken.

 

 

 

 

 

Door: Redactie Franska.nl

Afbeelding van Redactie Franska.nl