Valentijnballetjes

 

Om alvast in de Valentijnsdag-stemming te komen. En omdat ze gewoon lekker zijn.

 

 

 

Dit heb je nodig

  • Aardbeien
  • Chocolade (melk/puur/variatie naar keuze)
  • Optioneel: discodip, fijngehakte nootjes, decoratie-snoephartjes etc.

 

Zo maak je het

Breng een pan met water aan de kook. Smelt de chocolade au bain marie. Je kan bijvoorbeeld een schaaltje boven de pan met kokend water plaatsen. Blijf roeren tot de chocolade zacht is. Dip de aardbeien in de gesmolten chocolade en leg ze op een bord (eventueel met bakpapier op het bord). Strooi een topping eroverheen en leg de aardbeien in de koelkast zodat de chocolade weer hard wordt. Om je lief even te verwennen of jezelf natuurlijk! ;)

 

Eet smakelijk!

 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares