Try & test zelf:

Slapend mooi

 

Anita: Sinds ik weet dat slaap een goede remedie is voor een stralende huid, probeer ik echt mijn acht uur slaap te halen. En vanaf nu ga ik ook elke avond mijn gezicht masseren! Wie wil er nou geen stralende huid in de ochtend?

 

 

Elke nacht minimaal acht uur slapen en uitgerust weer wakker worden, dat willen we allemaal. Wist je dat de ‘gouden’ slaapuren tussen 23.00 en 2.00 uur zijn? Dan worden de meeste nieuwe cellen aangemaakt. Als je je gezicht masseert voor het slapengaan, dan ontdoet de huid zich makkelijker van gifstoffen, vermoeidheid en stress. Het is belangrijk om dit ’s avonds te doen, zodat de huid in de nacht kan herstellen. Dit ritueel bevordert de revitaliserende werking waardoor de huid gladder en soepeler aanvoelt en zichtbaar uitgerust oogt.

In de beautyproducten van Oils of Life van The Body Shop zit een krachtige mix van zwarte komijnzaadolie uit Egypte (voor een hoge concentratie antioxidanten), cameliazaadolie uit China (is van nature rijk aan voedend zuur), en rozenbottelolie uit Chili (rijk aan het herstellende omega 3- en 6-vetzuur). De Intensely Revitalising Sleeping Cream is een zachte en ultra voedende nachtcrème die helemaal versmelt met de huid. De Intensely Revitalising Gel Cream is een dagcrème die de huid revitaliseert, hydrateert en laat stralen.

 

Masseer je mooi!

 

 

Breng de Oils of Life Sleeping crème aan op het gezicht, hals en decolleté. Met de Twin-Ball Facial Massager kun je het gezicht masseren om de werking van de crème te optimaliseren en de huid te verstevigen en te liften. Je kunt voor onderstaande oefeningen ook je vingertoppen gebruiken.

 

1 Kaaklijn en jukbeenderen

Begin bij het midden van de kin en beweeg de massageroller met lichte streken langs de kaaklijn richting het oor. Herhaal dit aan beide kanten van het gezicht.

 

2 Voorhoofd

Plaats de massageroller tussen je wenkbrauwen, net boven de neus, en rol omhoog richting de haarlijn. Herhaal deze beweging aan de linker- en rechterkant van je voorhoofd.

 

3 Nek

Strijk de massageroller over de nek in de richting van het sleutelbeen en weer omhoog. Herhaal deze beweging aan beide zijden van de nek.

 

4 Decolleté

Masseer vanaf de bovenkant van het borstbeen zijwaarts omhoog richting de lymfeklieren en herhaal deze beweging aan beide kanten.

 

Nu ben je helemaal ontspannen… slaap lekker!

 

Zelf proberen? 

Doe mee met onze winactie en maak kans op dit beautypakket met daarin: Oils of Life Intensely Revitalising Gel cream, Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping cream en de Twin-Ball Revitalising Facial Massager, van The Body Shop, ter waarde van €82. Ondanks dat 8 uur het droomscenario is van de ideale hoeveelheid slaap per nacht,

 

 

 

 

 

 

Zo maak je kans!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set. Reageren kan tot 8 maart 2017.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.