EEN Nachtje WEG IN GRONINGEN winnen?

 

 

Dit voormalig molenhuis, gelegen op het Groninger Hogeland, stamt uit 1870. Sinds 1991 herbergt het pand B&B ‘Onder de Kastanjes’ en de kunstgalerie van eigenaresse Jacoba Wijk. In de directe omgeving van Onder de Kastanjes is het goed fietsen, wandelen, kanoën en wadlopen. De Waddeneilanden en de stad Groningen zijn nabij en de borg Verhildersum in Leens ligt op loopafstand. In de nabijheid zijn bovendien uitstekende restaurants in alle prijsklassen.

 

Op de eerste verdieping van het voormalige molenhuis bevinden zich, onder het door majestueuze kastanjes overschaduwde schuine dak, twee gastenkamers met ieder een eigen badkamer. De kamers zijn via een eigen opgang te bereiken.

 Het biologische ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke eetkamer met houtkachel. Bij mooi weer geniet je het ontbijt in de lommerrijke tuin onder een oude druif.

Wat je kunt winnen? Een overnachting voor z’n tweeën, met ontbijt.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies  of rechtstreeks bij Molenhuis onder de Kastanjes, telefoon +31 595 572531 of +31 6 2053221.

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans