Tampons, maandverband en… chocola? 

 

Supermarkt Deen richtte het schap net even anders in. 

 

Wanneer in Beverwijk, dan zou je weleens verrast kunnen worden door de opbouw van het supermarktschap bij de Deen. Normaal weet je feilloos jouw merk chocolade te liggen, ik noem zomaar even een Tony Chocolonely karamel-zeezout bijvoorbeeld, alleen die is herplaatst. Je vindt de chocolade vanaf nu namelijk naast de tampons en maandverband. Uh? Ja, echt. 

 

“We dachten; waarom niet”, vertelt bedrijfsleider Danny Sijm aan NH Nieuws. Blijkbaar was er nog wat ruimte over bij de dameshygiëne. De twee liggen al zeker twee weken gezusterlijk naast elkaar in de schappen, maar de klanten zien het nu pas. Deen zegt vooral enthousiaste reacties te krijgen op de bijzondere wissel. Zo vindt een vrouw het enorm handig en moet een mannelijke supermarktbezoeker er hard om lachen. 

 

 

Wetenschappelijk gezien is het goed bedacht, door de disbalans in je hormonen heb je behoefte aan chocolade in die periode van de maand. Maar of we daar nou écht attent op gemaakt willen worden door de supermarktmanager van Deen? Ach, marketingtechnisch is het een slimme zet van ze, want je hoeft helemaal nergens meer over na te denken. Behalve over welke film je wil kijken vanonder een deken op de bank. 

 

 

 

 

Door Adeline Mans

Chef redactie Amayzine