Tagliatelle met paddenstoelen
Dit staat zó op tafel en heeft een heerlijke frisse twist.
Dit heb je nodig
Voor 4 personen
- 400 g tagliatelle
- 2 knoflooktenen
- 250 g paddenstoelen
- 200 g walnoten
- 125 g verse roomkaas met kruiden
- 1 citroen (rasp en sap)
- Peper en zout
- 100 g Parmezaanse kaas
- Optioneel: paar takjes tijm
Zo maak je het
Kook de pasta zoals op de verpakking staat. Snijd de knoflooktenen fijn en snijd de paddenstoelen in plakjes. Fruit de knoflook en bak na een minuutje de paddenstoelen mee. Hak de walnoten grof. Doe vervolgens de roomkaas in de pan en roer tot het een romige saus is. Rasp de citroen en voeg toe aan de pan. Roer vervolgens de walnoten door de saus heen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pasta met de saus, Parmezaanse kaas, tijm en citroensap naar smaak.
Buon appetito!
Amayzine.com, FavorFlav.com en Franska.nl zijn titels van PilotStudio. Het zou daarom kunnen dat we je met dit artikel even attent op ze hebben gemaakt. We hopen dat het in de smaak valt.