Tagliatelle met paddenstoelen

 

Dit staat zó op tafel en heeft een heerlijke frisse twist.

 

Dit heb je nodig

Voor 4 personen

  • 400 g tagliatelle
  • 2 knoflooktenen
  • 250 g paddenstoelen
  • 200 g walnoten
  • 125 g verse roomkaas met kruiden
  • 1 citroen (rasp en sap)
  • Peper en zout
  • 100 g Parmezaanse kaas
  • Optioneel: paar takjes tijm

 

 

Zo maak je het

Kook de pasta zoals op de verpakking staat. Snijd de knoflooktenen fijn en snijd de paddenstoelen in plakjes. Fruit de knoflook en bak na een minuutje de paddenstoelen mee. Hak de walnoten grof. Doe vervolgens de roomkaas in de pan en roer tot het een romige saus is. Rasp de citroen en voeg toe aan de pan. Roer vervolgens de walnoten door de saus heen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pasta met de saus, Parmezaanse kaas, tijm en citroensap naar smaak.

 

 

Buon appetito!

 

Amayzine.com, FavorFlav.com en Franska.nl zijn titels van PilotStudio. Het zou daarom kunnen dat we je met dit artikel even attent op ze hebben gemaakt. We hopen dat het in de smaak valt. 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares