Stofzuigen in het donker

 

 

Ik heb een paar huiselijke hobby’s. Strijken bijvoorbeeld, maar zeker ook stofzuigen. Ik vind het elke keer onvoorstelbaar hoeveel verschil een ‘gezogen’ vloertje maakt.

 

 

 

En met een hond, drie dochters, een man en veel aanloop in huis, is mijn woonkamer (en de gang niet te vergeten) wel toe aan een zuigje. Nu is dat met mijn steelstofzuiger van Philips (ik heb de Series 8000 Aqua Plus, waar ook een dweilsegment bij zit waarmee je stofzuigt en dweilt tegelijk) sowieso geen moeite want die hangt beeldig te zijn in een hoekje en die heb ik in een soepele beweging gepakt, maar als het donker is, is stofzuigen echt een feest.

 

Deze Philips Series 8000 Aqua Plus heeft namelijk LED-verlichting in het zuigstuk en vooral als je in een beetje donkere kamer stofzuigt, tilt het het woord ‘satisfying’ naar een gehele andere hoogte. Je ziet elk haartje, stofvlokje, hagelslagje recht in je vizier, maar vooral zie je daarna alle ellende zo, hups, in de stofbak verdwijnen. Dat leeg kieperen, je steelstofzuiger terughangen en een klein klopje geven als dank voor bewezen diensten en dan zachtjes neerploffen op je opgeschudde, kruimelvrije bank… Dat is bijna therapeutisch, zo lekker.

 

Denk je, hé dat disco-stofzuigen dat wil ik ook, dan vind je die hier.

 

Fotografie: @inetackenphotography

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach