Deze sterrenbeelden hebben het ergste liefdesverdriet

 

Liefdesverdriet is toch wel het verschrikkelijkste gevoel dat er bestaat.

 

 

 

Zo verdrietig zijn dat je lichaam ervan pijn doet. Geen romcom kunnen kijken omdat je overal bij moet janken en laat die liefdesliedjes al helemaal zitten, want daar ben je dagen door van slag.

 

 

Zo ben ik tenminste, maar hé, ik ben een Maagd. En wij dealen nu eenmaal niet zo goed met liefdesverdriet. Dat staat namelijk in de sterren geschreven. Onderstaande drie sterrenbeelden breken hun hart het hardst, dus wees maar lief voor hen als ze door een break-up gaan.

 

 
1. Kreeft
Kreeften zijn zeer gevoelige wezens, dus wanneer hun hart wordt gebroken gaan zij helemaal kapot — ze hebben er geen moeite mee om dat te laten zien. Daarnaast hebben ze moeite met het vinden van afsluiting omdat ze nogal kunnen verdrinken in hun verdriet en zich vasthouden aan de mooie herinneringen en daar nogal door kunnen wegkwijnen. Nee, wanneer een Kreeft liefdesverdriet heeft dan kan dat redelijk lang duren.

 

 

2. Tweelingen
Wanneer een Tweelingen zijn/haar hart openstelt, is het ook serious business. Dus wanneer die liefde dan stukloopt, zijn de teleurstelling en het verdriet ook enorm. Zeker omdat Tweelingen ervan houden om hun affectie te tonen, en wanneer die niet wordt teruggegeven is het verdriet erg groot; zij zijn hopeloze romantici die het liefst hun leven lang één liefde hebben.

 

 

3. Maagd
Maagden denken veel na, over alles. Dus wanneer een liefde stukloopt dan gaan zij alle mogelijke scenario’s af. Wat zouden ze anders kunnen doen? Wat hadden ze beter moeten doen? Ze hebben een olifantengeheugen en kunnen daarom alles nog terughalen, en als resultaat geven ze vaak zichzelf de schuld van wat er is mis gegaan — en kunnen ze heel hard voor zichzelf zijn. Maar wanneer een Maagd hiervan overtuigd is, krijgt niemand hen op andere gedachten dat zíj de schuld zijn van de breuk.

 

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com