Steengoed!

 

 

Sonja: Marmer is steengoed als je het mij vraagt, en de trend is er inmiddels al een paar jaar. Wit en roze marmer, ik vind het prachtig, vooral ook het stoere groene broertje. Zelf heb ik net de knoop doorgehakt om marmer in m’n badkamer te gebruiken, heel classy en hip in combinatie met zwart. Voor in de woonkamer aas ik op de prachtige salontafel van het merk Serax, (nr 5 in deze shopping). En voor m’n verjaardag zet ik het iPhone-hoesje met de marmerprint en de poster alvast op de lijst. Dat ik niet de enige fan ben, blijkt wel uit het grote aanbod accessoires in de woonwinkels. Voor jullie alvast een fijne selectie met mijn favorieten.

 

 

1. Bijzettafel Boss €189 Fundesign,  2. Stylish klok €69 LiL,  3. Hanglamp LED €165 Flinders,  4. Mijn favoriete postershop verkoopt deze mooie plaat vanaf €26 Desenio,  5. Salontafel met groen marmeren blad €625 Flowerfeldt,  6. Groen marmerlook behang €53,50 per rol Origin,  7. Te leuk dit hoesje! €34 Fonq,  8. Je kunt nooit te veel bijzettafeltjes hebben €125 Loods5,  9. Tafellamp Pin €139,95 Living and Company,  10. Voor je tandenborstel en de zeep een mooi setje €72,95 Scandic Designshop,  11. Het zijn de kleine details die het speciaal maken, ophanghaakje €17 wantsandneeds 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: Dutchbone