Should I stay or should I go

 

Terwijl ik dit stukje zit te tikken is de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen nog niet bekend. En eigenlijk kan ik alleen maar denken aan Melania Trump….

 

Want wat gaat zij doen als haar man de verkiezingen verliest? Zou ze meteen haar biezen pakken en zo snel mogelijk op haar loeidure Christian Louboutins de benen nemen? Want zeg nou zelf, zo’n man als The Donald is nou niet bepaald een ideale echtgenoot toch?

 

Trump staat bekend om zijn talloze affaires en seksistische opmerkingen, met als historisch dieptepunt het filmpje waarin hij zegt dat hij vanwege zijn sterrenstatus met vrouwen kan doen wat hij wil. ‘Grab them by the pussy.’

 

De afgelopen jaren is ze als presidentsvrouw altijd netjes komen opdraven bij allerlei ceremonies en banketten, maar ze leek er nooit echt plezier in te hebben. Er kon nauwelijks een lachje af. Misschien telde ze de dagen af tot afgelopen woensdag, verkiezingsdag, om eindelijk met goed fatsoen en een opgeheven hoofd te kunnen vertrekken?

 

Een oplettende voorbijganger zag toevallig al een verhuiswagen voor de deur van het Witte Huis staan. Zou ze al stiekem een aantal dozen hebben ingepakt, voor het geval dat? Wat zou ze denken… ‘Should I stay or should I go?’

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit