Review: Alles wat je moet weten over de LUNA 3

 

Het is natuurlijk ontzettend logisch dat je voor je huid het beste wenst en dat je met een hulpmiddel meer voor elkaar krijgt.

 

 

We hebben allemaal een elektrische tandenborstel, maar ons gezicht reinigen we bijna allemaal nog ouderwets met de handjes. Dom dus, want er is een geweldige beautytool die 99,5 procent van het vuil verwijdert.

 

Dat hoor je goed: 99,5 procent. Het werkt zo: de LUNA 3 heeft een speciale borstel met super zachte siliconen haartjes welke de huid schoonmaken door middel van zogeheten T-Sonic Pulsaties. Deze pulsaties zijn een gepatenteerde techniek door FOREO en zorgen ervoor dat de huid tot diep in de poriën wordt gereinigd, zonder deze te irriteren. Nu zeg jij: maar niet één huid is toch hetzelfde? En dan antwoord ik: klopt, dus daarom is er voor elk huidtype een andere LUNA 3. Roze kies je als je een normale huid hebt, voor de gemengde of vette huid ga je voor blauw en heb je een gevoelige huid, dan is de paarse LUNA 3 je vriendin.

 

Elke kleur LUNA 3 heeft andere borstelhaartjes die ook weer anders van elkaar geplaatst zijn zodat je voor elk huidtype echt het beste resultaat krijgt.

  

Stel je persoonlijke voorkeuren in
Er is een app waar je je apparaat aan koppelt en waarmee je je persoonlijke voorkeuren in kunt stellen zoals de intensiteit en (dat kan LUNA 3 namelijk ook) welke anti-age massagefunctie je wenst. Want naast reinigen masseert LUNA 3 je gezichtshuid ook, als je dat wilt. Dat is prettig en ontspannend, maar ook nog eens goed voor de doorbloeding van de huid. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en is dus nóg een manier om huidveroudering tegen te gaan.

 

Kost dat?
€199,-, maar hij gaat jarenlang mee (minstens) en die borstelkop hoef je nooit te vervangen omdat deze gemaakt is van ultra-hygiënische siliconen. Deel jij even 199 door 3650? Dat heb je toch wel over een stralende, glanzende, schone huid?

 

Ik vind het de perfecte cadeautip voor kerst, want hiermee maak je iemand echt elke dag blij.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach