Rare baantjes van celebs voordat ze beroemd werden

 

Brad Pitt liep dus in een kippenpak om gasten naar een restaurant te lokken.

 

 

Elke serveerster in LA wil acteur worden, maar niet elke acteur was vroeger achter de bar te vinden. Zo liep Brad Pitt (wie heeft dat bedacht) in een kippenpak rond om mensen naar een plaatselijk restaurant te lokken. Ik zou echt vaste klant van dat restaurant zijn als Brad Pitt daar zonder kippenpak zou zitten, dus wat mij betreft niet echt een fraai staaltje marketing, maar dat terzijde. Brad is niet de enige in het rijtje acteurs met best bizarre baantjes voordat de rode lopers werden uitgerold en de Oscars werden opgepoetst.

 

Madonna smeet jam naar klanten

Ze werkte bij Dunkin’ Donuts. Een week. Want dat ze met jam naar klanten ging gooien, vonden haar bazen niet echt een geweldig idee.

 

Ryan Gosling bijna bij de Backstreet Boys

The prettiest thing on earth was bijna tot een boybandjongen gebombardeerd. Het verhaal gaat dat het een millimeter had gescheeld of hij was een van de Backstreet Boys geworden.

 

Kanye West werkte bij Gap

Daar verwijst hij zelfs nog naar in zijn nummer Spaceship.

Let’s go back, back to the Gap
Look at my check, wasn’t no scratch
So if I stole, wasn’t my fault
Yeah I stole, never got caught

 

Sean Connery, volgens velen de beste James Bond die ‘we’ ooit gehad hebben, was melkman. Zo een met paard en wagen, kun je het je voorstellen wat een knap plaatje dat geweest moet zijn? Hij had nog honderd andere illustere baantjes, zoals poetser van lijkkisten en uitsmijter van een discotheek voordat de glitter en glam zijn leven in kwamen.

 

George Clooney was een tabakshakker

Ik denk dat dat is wat je denkt dat het is. Iemand die tabak hakt om het in een sigaret te verwerken.

 

Tom Cruise was bellboy in een hotel. Dat zie ik dan weer helemaal voor me. Al hoop ik dat hij tegen gasten niet zo is uitgevallen zoals hij op de set nog wel eens wil doen. Wist je trouwens dat het gerucht gaat dat Tom en Katie een gearrangeerd huwelijk hadden om beider imago’s op te krikken? 

 

Sandra Bullock was dan weer zo’n precies-zoals-je-het-hebben-wilt-actrice met een verleden als serveerster en bardame. Dat heeft uiteindelijk wel geleid tot een eigen restaurant en deli: Walton’s Fancy & Staple, voor ontbijtjes, weekendbrunches, catering van je huwelijk of bloemen. Zo zie je maar: alles is altijd ergens goed voor.

 

Dit zijn trouwens de bestbetaalde beroemdheden van 2020.

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach