Heerlijke herfstpasta met paddenstoelen

 

Deze lekkere pasta met paddenstoelen heb je in een mum van tijd op tafel staan. Wijntje erbij en genieten maar.

 

 

Dit heb je nodig

4 personen

  • 400 g penne
  • 20 g boter
  • 250 g gemixte paddestoelen, grof gesneden
  • 1 teen knoflook, gesnipperd
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 el tijmblaadjes
  • 5 el room
  • 1 el citroensap
  • Zout en peper
  • Parmezaanse kaas

 

Zo maak je het

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de boter smelten in een pan en voeg de paddestoelen toe. Bak deze tot ze zacht beginnen te worden. Voeg dan de knoflook, tijm en ui toe en laat nog 1-2 minuten doorbakken. Doe dan de room en citroensap bij de paddestoelen en laat op laag vuur heel even doorkoken. Als de pasta gaar is, giet je ’m af en voeg de pasta dan toe aan de saus. Even goed doorroeren, op smaak brengen met peper en zout en bestrooien met Parmezaanse kaas.

 

 

Eet smakelijk!

 

 

Beeld: Half Baked Harvest