Oproep!

 

Laat je dierbaren op deze mooie wijze weten hoeveel ze voor je betekenen.

 

 

De feestdagen vind ik altijd de ideale tijd van het jaar om ervoor te zorgen dat mijn familie weet hoeveel ik van ze houd. Natuurlijk probeer ik dit door het hele jaar heen te doen, maar rond de kerst word ik toch wel een tikkie emotioneler. En kerst is voor mij ook een tijd om dankbaar te zijn. Om terug te kijken op het afgelopen jaar en me te realiseren wat een mooie dingen er allemaal gebeurd zijn. Hoeveel geluk ik wel niet heb met een lieve familie en de leukste vrienden.

 

Nu wil ik jou ook een platform geven om een dierbaar iemand te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Misschien wil je gewoon een bedankje sturen. Of een korte brief aan iemand die je al een poosje niet meer gesproken hebt. Of sorry zeggen. Het kan allemaal. Stuur een mailtje met je bericht naar danique@franska.nl en wij zorgen dat je berichtje op eerste kerstdag online staat. Stuur de link door naar je dierbare en laat weten hoe je je voelt.

 

Ik kan niet wachten om je berichtje te lezen!

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn