Op deze datum in 2023 wil iedereen trouwen

 

En zo zorg je ervoor dat je die trouwlocatie krijgt.

 

 

 

Je hebt vast wel wat trouwlustigen om je heen, als je er zelf niet een van bent. Covid-19 zorgde natuurlijk voor flink wat opschudding in de agenda (understatement), waardoor zo ongeveer niemand trouwde op de afgesproken datum. Dit zorgt nu voor een flinke rij bij de gemeentehuizen en op de trouwkalender, die je zelfs in 2023 nog terugziet. Ga je trouwen? Voeg u blij in de rij, want de populairste trouwdatum van het jaar ligt al vast.

 

Het is op zaterdag en het is níet in een maand dat iedereen op vakantie is, maar je hebt nog wél flink wat kans op mooi weer. Beter dan dit kan het bijna niet, toch? De geliefdste trouwdag van 2023 is nu al 23 september. Op de trouwkaart maakt dat een mooie 23-09-23 en dat is precies waar trouwgrage mensen van houden.

 

Natuurlijk is het niet de enige optie van het jaar, want in principe kan het op elke 23 van elke maand. Ze komen er dus allemaal voor in aanmerking. Maar je hebt natuurlijk wel rekening te houden met de lievelingsdagen vrijdag en zaterdag waar mensen maar wat graag op trouwen. Ideaal, want je hoeft of maar één dag vrij te nemen en kan daarna uitslapen of het is sowieso een vrije dag in het weekend. Daarnaast valt iedere vakantieperiode zo’n beetje af, want je wil ook nog wel dat er mensen zijn om het mee te vieren.

 

Maar als iedereen aan het huwen slaat, hoe krijg je dan die trouwlocatie waar je stiekem van droomt? Ga dus vooral niet op zoek naar een trouwlocatie met een vaste datum in je hoofd. Hoe leuk die 23 september van 2023 ook klinkt. Wees flexibel, dan maak je de meeste kans om te trouwen op die ene te gekke plek. En goed om te onthouden: vrijdag en zaterdag zijn écht niet de enige twee dagen van de week waarop je jezelf in de echt aan iemand kunt verbinden.

 

Stel je het hele festijn toch liever nog een jaartje uit? Daar doe je juist bijzonder goed aan als je van de dubbele cijfers houdt, want 2024 heeft er daar stukken maar van in de aanbieding. Wat dacht je van zaterdag 24-04-2024 of woensdag 24-04-2024? Ik vind het bijna een reden om van te gaan trouwen. Bijna dan.

 

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans