Onder­mode

 

Renee: Ik kan best zeggen dat ik vrij handig ben als het om knutselen gaat. Maar voor breien en haken heb ik weinig geduld. Toch wil ik het gaan proberen, helemaal met dit leuke boek!

 

 

 

Er is een superleuk breiboek gekomen van Zeeman, ter ere van hun 50-jarige bestaan. Dit boek hebben ze samen met de dames Barbara Lohnen en Marieke Voorsluijs van Club Geluk gemaakt. Als je deze dames nog niet kent, dan moet je echt even een kijkje nemen op hun site, want zij laten dus zien dat zowel breien als haken hartstikke hip & happening is. Het boek bestaat uit zestien uiteenlopende haak- en breiwerken. Bij elk ontwerp staat een praktische uitleg met tips. Het niveau is van simpel tot ingewikkeld. Maar voor alle items geldt dat een beetje ervaring zeker mooi meegenomen is, dus ik ga weer een poging wagen. En anders geef ik het boek aan mijn schoonmoeder cadeau en vraag ik of zij dit kriebelige onderbroekje voor haar zoon wil maken. Wil je het boek ook? Klik hier, hij kost maar €3,99!

 

 

 

 

Barbara Lohnen (links) en Marieke Voorsluijs.

 

Renee Bijlsma is chef bij Franska.nl en woont samen met Bas en poes Kees. Ze houdt van mooie dingen en is altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van lifestyle.

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs