Oeps! Wat zullen ze van me denken?

marianne

 

 

Eén van mijn, ik zou bijna zeggen: hobby’s, is spulletjes verkopen via Marktplaats, Vinted en andere platformen.

 

 

 

 

Ik heb zelf in de loop der jaren zo enorm veel boeken, kleding en sieraden bij elkaar verzameld, dat ik nu de regel heb: als er iets nieuws in komt, moet er ook wat uit.

 

Boeken zijn simpel te verpakken. Uit de tijd dat ik mijn eigen boek regelmatig verzond heb ik nog een hele stapel van die speciale boeken-verzenddozen. Alleen, tja, een spijkerrokje past met geen mogelijkheid in zo’n boekendoos.

 

Dus duik ik op zolder achter het knieschot en pak zonder erbij na te denken een doos

Ik wandel ermee naar beneden en leg het spijkerrokje erin. Past precies! Mooi cellofaantje eromheen, zodat het niet beschadigt als iemand het uitpakt. Net als ik de doos dicht wil plakken, zie ik het logo op de doos staan: Gildo.

 

Even een stapje terug. Onlangs interviewde ik een vrouw die gespecialiseerd is in lichaamswerk. Na afloop van het interview zaten we nog wat te kletsen. Ik vertelde dat ik af en toe last had van een krampend gevoel bij mijn baarmoeder. Als ik ongesteld was, werd dat soms zelfs zo heftig dat ik even moest gaan liggen.

 

‘Ja’, zegt de vrouw, ‘de baarmoeder is bij uitstek de plek waar een vrouwelijk lichaam spanning opslaat.’

Gut, dat wist ik niet. Ik heb het nodige aan life events voor de kiezen gekregen in mijn leven, dus het kan best dat daar nog wat spanning zit. Ik vraag haar of ze iets weet om die spanning op te lossen. ‘Jazeker,’ antwoordt de vrouw en pakt uit een laatje een grote glazen staaf. ‘Dit is een glazen dildo, daar kun je heel makkelijk spanning mee wegmasseren in dat gebied.’

 

Nog dezelfde dag schaf ik mijn glazen dildo aan, de Gildo dus. Ik doe nauwgezet de oefening die de vrouw me aanraadde en merk al snel dat het helpt! Meer ontspanning, een losser gevoel en de pijnklachten zijn verdwenen. Helemaal top. Terug naar het heden…

 

Nu dit pakketje zo op tafel ligt, schiet ik in de lach

Kan ik een spijkerrokje versturen in een dildodoos? Alleen al door het woord ‘dildodoos’ moet ik nóg harder lachen. Het is namelijk wel echt een perfecte doos. Compact en stevig. Makkelijk af te sluiten en niet te zwaar met versturen. Alleen ehhh, tja, er staat dus wel met K.O.E.I.E.N.L.E.T.T.E.R.S. ‘Gildo’ op.

 

Nee, besluit ik. Dit kan ik niet maken, dit is raar. Nog nahikkend pak ik het spijkerrokje uit mijn Gildodoos en tover vanachter dezelfde knieschotten een neutrale doos van De Notenshop tevoorschijn. Weet die vrouw in elk geval dat ik van noten houd.

 

 

Door: Marianne ter Mors