Mooi: Zoon van Steve Irwin lijkt sprekend en heeft dezelfde liefde voor dieren

 

Als groot dierenliefhebber huilde m’n hart wel behoorlijk toen Steven Irwin veel te vroeg kwam te overlijden.

 

Dat is al wel weer een tijdje geleden, in 2006. Even een opfrissertje: tijdens opnames ging Steve Irwin in Australië duiken en daarbij werd hij gestoken door een pijlstaartrug. Op 4 september 2006 overleed hij aan die verwondingen. Brr, ik heb het altijd zo’n eng idee gevonden.(Nou ben ik al geen held met diepe wateren en de dieren die erin leven…) Steve Irwin werd rechtstreeks in z’n hart geraakt, wat overigens allemaal werd gefilmd door de cameraman — hij was immers met opnames bezig. Die beelden zijn uiteraard nooit uitgezonden.

 

Zijn dochter Bindi en zoon Robert hebben, behalve Steve’s uiterlijk, ook zijn liefde voor dieren meegekregen. Zijn zoon Robert is echt een kopie van zijn vader. Kijk maar eens naar onderstaande foto’s. Poserend met krokodillen, slangen, koala’s… Kwestie van tijd voordat Robert Irwin ook zijn eigen programma krijgt, denk ik. Zit ik weer voor de buis, hoor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️?

Een bericht gedeeld door Robert Irwin (@robertirwinphotography) op

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer