Heerlijk low budget

Sonja is in haar nopjes: een van haar favoriete Deense woonwinkels opent binnenkort haar deuren in Enschede. Gaat dat zien! Vergeet je portemonnee niet mee te nemen, want naar buiten lopen zonder iets aan te schaffen is hier onmogelijk.

 

Sfeerbeeld: Søstrene Grene

 

Nederlanders en Scandinavisch design, dat is een match made in heaven. Het subtiele kleurgebruik met veel grijzen en wit, het gebruik van hout als materiaal en de stevige tegenkleur zwart die alles lekker stoer maakt: ik vind het mooi. En wat een goed nieuws voor Enschede dat de Deense woonwinkel Søstrene Grene op vrijdag 25 november 2016 ook hier een filiaal opent.

De winkel is qua prijs heerlijk low budget. Probeer hier maar eens met een lege tas naar buiten te gaan. Dat lukt mij dus nooit, het ‘Oh, da’s altijd handig om alvast in huis te hebben’-gehalte is te hoog. De manier waarop ze de winkel hebben ingedeeld, maakt hebberig. Lekker veel van hetzelfde in leuke, houten kistjes. Het is een mix tussen HEMA en Xenos, zou je kunnen zeggen.
Søstrene Grene, H. J. van Heekplein 96-98 Enschede

 

Oh, en als je dan toch in Enschede bent en je hebt zijn in koffie, lunch of diner, wandel dan naar Oude Markt 4 waar je lekker warm zit bij Fabels.Kom je niet in de buurt van Enschede, en wil je toch een kijkje nemen in 1 van de winkels van Søstrene Grene, klik dan hier voor 1 van hun 8 andere filialen in Nederland.  

 

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.