Van zitje naar terrasje

 

In je tuin, of op je balkon: deze elegante eenpoters en charmante stoeltjes zijn nu gewoon in Nederland te koop. Croissantje erbij en je waant je lekker in Parijs!

 

f16_monique-parijscafeterras_ap1

 

Stoelen vanaf €275
Tafeltjes vanaf €248
Krukken €129
Kinderstoel €265
Let op: alle prijzen zijn exclusief btw.

 

Wie weleens in Parijs is geweest, kent ze vast, die typische Franse bistrostoeltjes. In Parijs zie je de mooiste. In allerlei kleuren en variaties, altijd met van die kleine tafeltjes op zo’n elegante ‘eenpoot’ in een bijpassende kleur. Ik ben er al jaren verliefd op, maar dacht er nooit aan om zoiets in huis te halen. Of liever gezegd op terras of balkon. Totdat ik de enorme collectie van HA50 zag. Je eigen Parijse terrasje, hoe leuk is dat? Als enkeling binnenshuis doet zo’n bistrostoeltje of tafeltje het ook goed.

Voor de stoelen kun je kiezen uit wel 27 kleuren en 8 weefpatronen. De tafeltjes zijn te koop in 16 kleuren en allerlei formaten. Ze zijn al vanaf 1920 in productie en worden op bestelling met de hand gemaakt. De showroom staat in Harlingen aan de Noorderhaven 50. Check de website voor meer informatie.

 

ap2_bistro-stoel-parijs-1900_1

ap4_bistrotafel-franse-parijse

ap9_tafelstoel-kinderstoel-rotan

 

 

Monique, oorspronkelijk stilist (later hoofdredacteur van o.a. vtwonen), noemt zichzelf een ‘visual addict’. Ze heeft een hekel aan hypes en houdt van design èn van brocante. Ze vindt reizen net zo leuk als thuis zijn. Haar motto: investeer in herinneringen, kijk vooruit, geniet van vandaag.

 

witte-balk-met-bol-monique