Moët & Chandon cake van Van Wely

 

Eigenlijk is het een beetje balen, want ik heb dus een cake cadeau gedaan die ik liever zélf op had willen eten. 

 

Ken je die reclame van Blad Cadeau? Dat die mensen half aangekleed aanbellen op een feestje? Nou, dat wilde ik dus eigenlijk doen met de betreffende cake, maar ik had niets alternatiefs om in te pakken, dus ging de Moët & Chandon (!) cake van Huize Van Wely met Franska mee.

 

Ze zag heus wel hoe ik keek. Ze opperde zelfs nog om ‘m te delen, maar goed opgevoed als ik ben zei ik natuurlijk nee. Of misschien zei ik wel dat ik een hapje niet af zou slaan, maar dat was echt niet zo heel erg hardop. Ging een andere collega ook nog vertellen hoe luchtig ‘ie wel niet was, met dat vleugje Moët erdoor en ik had de cake bijna laten verdwijnselen.

 

Maar hier zit ik dan, zonder cake, ik denk dat er maar één oplossing is: naar Van Wely voor een eigen exemplaar. Het is trouwens wel echt het allerleukste cadeau om te geven, mooi ingepakt in Moët & Chandon-bekisting en ultraluxe om te zien. Ik denk alleen dat het wijs is om ‘m gewoon eerst zelf eens een keertje te proeven.

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans