Deze Moederdag is ook een windag

 moeder en dochter moederdag

 

Op deze bijzondere dag heb ik een bijzondere prijs voor een bijzondere vrouw in jouw leven

 

 

Als het goed genoeg was voor The Queen, dan is het ook goed genoeg voor je moeder. Vandaar dat ik op deze Moederdag een prachtige prijs mag weggeven aan iemand die voor jou een belangrijke moederfiguur is, of aan jou zelf omdat je de allerbeste wens- stief- lief- schoon- bonus- pleeg- of “gewone” moeder probeert te zijn.

 

 

Laat bijzondere geuren maar aan Molton Brown over, want hun geuren zijn zoals altijd heerlijk. Sinds 1971 heeft dit merk een geweldige reputatie en is het bekend om de fantastische bad- en douchegels, luxe huisparfums en haar- en handverzorgingsproducten waarmee je jezelf of een ander kunt verwennen. En als ik je vertel dat het merk ooit door Koningin Elizabeth II werd benoemd tot Hofleverancier van het Britse Koningshuis, dan wil je dit natuurlijk ook in je badkamerkastje hebben staan.

 

Dit mooie handverzorgingstrio zorgt ervoor dat jouw handen altijd lekker zacht zijn. Het hydrateert de droge huid van je handen op een zalig luxe manier. De crème wordt meteen door de huid opgenomen zonder dat er een vettig laagje achterblijft. En door hun fijne bloemige aroma’s zullen je handen heerlijk naar de lente ruiken. Je kunt kiezen uit drie verschillende geuren: van het kruidige ‘Fiery Pink Pepper’ tot het frisse ‘Orange & Bergamot’ en de bloemige geur van de limited edition ‘Gingerlily’. En dat allemaal in een prachtige giftset. Zeg nou zelf, dit is toch het perfecte cadeau voor de allerliefste moederfiguur in jouw leven?

 

Ik mag twee van deze luxe sets weggeven, dus stuur me snel een berichtje via winnen@franska.nl waarom of voor wie jij dit bijzondere cadeau wil winnen.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit