Meghan krijgt eindelijk de bevalling die ze wil

 

Een bevalling is misschien wel de meest intieme gebeurtenis in je leven. Kan ik me zo voorstellen.

 

 

 

Denk je eens in hoe het is als je dat niet mag doen zoals je zelf graag wil. Het is geen geheim dat dit bij Meghan Markle en de geboorte van Archie het geval was. Dit keer doet ze het anders.

 

Harry en Meghan zijn enorm gelukkig met de verhuizing naar Montecito in Californië. En dit is dan ook de plek waar Meghan graag wil bevallen van hun dochter, vertelt een bron aan Page Six. Die wens voor een thuisbevalling had ze al bij Archie, maar daar staken een boel met absurde koninklijke tradities een stokje voor.

 

Wat wensen we Meghan dit keer een fijne thuisbevalling toe, zonder peloton artsen en een leger fotografen voor de deur. Ze is deze zomer uitgerekend, vertelde ze aan Oprah, dus dat wordt een heerlijk Californisch zonnekind.

 
En nu we het er toch over hebben: Archie werd vernoemd naar de belangrijkste man in Harry’s leven. Het kan dus heel goed dat de dochter van Meghan en Harry vernoemd wordt naar de belangrijkste vrouwen in hun leven. Dan hebben we dus een Doria en een Diana.

 

De bookmakers en wedkantoren zijn er in ieder geval al druk mee. Alexandra is favoriet, omdat ze denken dat de naam van het tweede kindje ook weer met een A begint. Ik zeg: laten we dat lekker combineren. ‘IA’ van Doria en Diana en dan ‘Alex’ van Alexandra. Alexia, best een koninklijke naam, toch? Heel vergezocht dit, maar een mens mag knutselen.

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans