Mais oui!

 

Al bijna twintig jaar geleden werkte ik met Asjha van den Akker. Als je met Asjha werkt, schijnt elke dag de zon en heb je minstens driemaal daags een hardoplachje.

 

 

Of een ikpiesinmijnbroekje. Want Asjha is de combinatie van ‘alles komt goed’ en heel veel lol.

 

Asjha werkt nog steeds bij tv, maar heeft nóg twee hobby’s: Frankrijk en haar man Ed. Die laatste twee laten zich prima combineren, want Ed houdt ook van Frankrijk en van het betere eten en drinken. Omdat van het een het ander komt en het bloed kruipt waar het niet gaan kan, begon Asjha met schrijven. Over Frankrijk dus. Et voilà! is een heerlijk boek dat ieder Frankrijkminnend persoon in de kast moet hebben.

 

Dit zijn de adresjes van Asjha in Parijs. Na Et voilà! Is daar nu Mais oui!, waarbij we én die heerlijke, herkenbare en ontroerende en inspirerende verhalen van Asjha lezen én de recepten van Ed erbij cadeau krijgen.

 

Een cadeautje is het. Sowieso voor Vaderdag. En voor iedereen die naar Frankrijk op vakantie gaat. Of voor alle stumperds die juist niet gaan. Afijn, voor iedereen dus. En aan Asjha, mag ik een suggestie doen voor de titel van je volgende boek? Pourquoi pas?

 

Bestellen kan hier.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach