Wie heeft er een bos bloemen verdiend?

 

Toen ik jarig was stond m’n hele huis vol bloemen. Heerlijk vind ik dat. Hoe meer hoe beter. En sinds ik ontdekt heb, dat het er heel leuk uitziet als je doet alsof je een bloemenwinkel bent is het nog veel leuker. Gewoon een stel bossen in vazen bij elkaar zetten. Wow! Bij mij hoef je dus nooit te denken dat je met iets anders aan hoeft te komen, omdat ik misschien al genoeg bloemen zou hebben. Geeft niks. Ik geniet ervan. En heel lang ook. Elk bloemetje dat nog leeft, mag meedoen tot ie er bij neervalt. Ik gooi echt geen enkel halfdood bloemetje in de groenbak. Hopen dat ik snel weer jarig ben.

Nog  leuker dan bloemen krijgen is bloemen geven. En dat mag ik ineens zomaar iemand laten doen. Als je iemand je waardering of dankbaarheid wilt tonen, kun je misschien zomaar je favoriete boeket uitkiezen en direct laten bezorgen. Ik mag die bos een keer weggeven deze week. Stuur je motivatie naar franska@franska.nl en we kiezen het mooiste verhaal eruit. Samen met Fleurop zorgen we dan dat je het via Fleurop.nl  kunt regelen.

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs