Woensdag Windag

 

Hou je van Italië en wil je graag naar het prachtige, truffel-rijke Umbrië? Nou, dan moet je dit even snel lezen. Want je maakt nu kans op een gratis verblijf.

 

EIN-DE-LIJK. Na jaren van afspreken en zeggen dat ik zou komen, is het me gelukt. In september ben ik bij Adje in Umbrië geweest. Was een uur of anderhalf rijden van waar ik zat, maar daar piep ik in Nederland ook niet over, dus voor Italië, dat zoveel groter is, is het een kippeneindje. En spannend, want de route erheen is ook al leuk, ik was in die buurt nog nooit geweest. Alweer een heel mooi stukje Italië gezien dus.

 

 

 

Ik had natuurlijk al de nodige foto’s en filmpjes van Adjes plek daar gezien, maar ik was bij aankomst werkelijk overdonderd door hoe mooi het er is. En dan heb ik nog niet eens gezien wat er allemaal in de buurt aan moois en lekkers is. Ik had nog plannen om op de terugweg bij dat truffelwinkeltje waar Adje het over had, waar George Clooney af en toe komt, vlak bij haar in de buurt langs te gaan, maar toch doorgereden. Ga ik gewoon de volgende keer. Heb ik een mooie aanleiding om nog eens te gaan.

 

Adje organiseert trouwens ook de prachtigste wijn-food-kook-reizen, waar iedere liefhebber van Italië en van Italiaans eten een keer geweest zou moeten zijn. Ja, ik ook. Komt vast nog een keer. Maar alleen al dat logeren bij Adje is geweldig. Dat uitzicht, dat lekkers allemaal in de buurt, die fantastische plek. Ik heb er zelf wat foto’s van gemaakt voor bij dit verhaal. En natuurlijk heb ik ook geprobeerd om een selfie te maken samen met Adje. Nou… dat is niet mijn sterkte kant. Gelukkig was m’n man erbij met een ‘normale’ camera.

 

Oh ja, Vergeet ik bijna te vertellen dat ik meteen iets geregeld heb. Ik mag vandaag zomaar een verblijf van vier overnachtingen verloten bij haar Podere del Buongustaio.

 

Wil je dat winnen?

Even reageren op m’n Facebook-pagina onder dit bericht, of even een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

In bocca al lupo!

(dat is Italiaans voor zoiets als ‘zet ‘m op!’)

Door: Franska

Afbeelding van Franska