ALS JE EEN BEETJE CREATIEF BENT, HEB JE ALTIJD EEN GOED EXCUUS

 

Natuurlijk hadden we 31 oktober 2016 een lanceringsfeestje voor franska.nl, waar bijna iedereen die meewerkt bij was. Behalve Wieke en Adje, die zaten in Zambia en Umbria. Alleen liep ik daar als een vrolijke flierefluiter rond te proosten en heb de tijd niet gehad even met m’n schrijfvriendinnen bij elkaar te gaan zitten. Had trouwens niet eens gekund, want er waren geen stoelen. Als je een beetje creatief bent, heb je altijd een goed excuus. De ene keer voor iets wat je niet lukt, de andere keer wel weer een reden voor een feestje. Laat dat maar aan mij over. Dus doe ik volgende week een franska.nl nieuwjaarsborrel met m’n vriendinnen en de redactie. Even verzinnen wat voor hapjes ik ga maken. Ik heb voor het thema Dolce Vita gekozen en aangekondigd dat ik zelf voor de hapjes zorg. Herinnert me er ineens aan dat ik dan snel wat Italiaanse dingen moet bestellen. Nu dus. Eerst even doen. Tot zo.

 

Keuzes maken. Moeilijk moeilijk

 

Zo. Gedaan. Ben ik weer. Nu nog even bedenken welke happen het definitief worden. Gisteren al een ideeënlijstje gemaakt, maar dat werd meteen een hele lange lijst, goed voor vier dagen kookwerk, zoals gebruikelijk, als ik een menuvoorstel maak. Weet mezelf altijd binnen no time over de kop te werken. Ik laat nog wel even weten wat het geworden is. Nu keuzes maken. En wie weet ga ik het ook nog een keer voor een clubje franska.nl-lezers doen. Of voor meer clubjes. Nu al zin in. Tot later! Fijne dag!

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs