Welke gek verzint zoiets?

 

Als je alles van tevoren weet, doe je waarschijnlijk helemaal nooit iets nieuws.

 

‘Pfjoe…ik vind het hartstikke eng hoor, steeds op de foto moeten. Ga nog liever naar de tandarts en de gynaecoloog tegelijk’, zeg ik tegen Renee op een ochtend vroeg terwijl we allebei met ons neus in de laptop zitten te buffelen op de redactie.

 

Renee: ‘Weet je wat pas echt eng is?’

Ik: ‘Nee…?’

Renee: ‘Je eigen persoonlijke online magazine beginnen’

 

Ze heeft gelijk. Welke gek verzint zoiets? O ja. Ik.

Niet alleen heb ik me voorgenomen voor Franska.nl heel veel leuks, moois en echts te laten zien, maar ik wil het ook nog eens echt persoonlijk houden. Niks afstand. Niks vanaf een podium ‘tot het volk spreken’.

 

Intussen heb ik de consequenties in de gaten. Je naam boven een online magazine zetten, betekent dat je ‘hem altijd bent’. Tikkertje zonder verlos. Zelf schrijven, zelf koken, zelf op de foto (brr…wat moet ik aan?), zelf geïnterviewd worden, zelf tips geven, zelf ideeën bedenken. En dat heb ik nota bene ook nog eens allemaal zelf bedacht.

 

Gelukkig ben ik niet alleen…wat ben ik blij met mijn supertoffe redactie.

Renee, Alice, Caroline, Sven, Brenda, Franke en natuurlijk stagiaire Meike. Duizendmaal dank voor alles wat jullie doen!!

 

Bij Franska.nl schijnt elke dag de zon!

 

Liefs XXX

Franska

 

Vragen, tips, opmerkingen? Mail me!

Franska@franska.nl

 

Foto: Joell Jeremy