Goede
voornemens?

 
Eigenlijk heb ik helemaal, totaal NIETS met goeie voornemens. Waarom zou je? Voornemens… je moet er niet over denken, maar je moet ze gewoon uitvoeren. Aan plannen maken heb je niet veel, je bent pas begonnen als je begonnen bent, zeg maar. Dus, vanaf volgend jaar (dat is dus al over twee dagen, ik wil niemand nerveus maken)…  vanaf volgend jaar ga ik rustiger aan doen in het weekend, ga ik wel een keer tijd aan de mensen besteden die ik het allerliefste vind, ga ik wel naar alle verjaardagen, ook al wonen ze nog zo ver weg, ga ik wel alles meteen achter m’n kont opruimen, ga ik wel op tijd de heggen snoeien. Vergeet het maar, gaat me niet lukken, heeft allemaal geen zin. Ik ken maar één heel goed voornemen en dat is:
 
VANAF VOLGEND JAAR GA IK MINDER ETEN
 
En om dat een beetje vol te kunnen houden , moet ik dus nu als een dolle heel veel gaan eten, me de laatste dagen van het jaar helemaal klem eten, dan weet ik zeker dat het goedkomt in 2017. Ha! Wie doet mee?

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs. Sfeerbeeld : annelilindskog.com