Ik verheug me vast op dinsdag, want dan ben ik 7 kilo lichter

 

mail-van-franska_max_ap

Vanmiddag zit ik in Tijd voor Max. Lijkt misschien appeltje eitje voor een hoofdredacteur met 148 jaar ervaring, maar ho maar! Ik ben alvast twee dagen van tevoren nerveus. Het begint al met: wat moet ik aan? Geen zwart! Dat mag niet van de TV-jongens en -meisjes. Hangt toevallig wel mijn hele kast mee vol. En o ja, op TV lijk je 7 kilo dikker, ook heel fijn. Dus stel dat iemand denkt: Nou, die vrouw mag ook wel eens wat rustiger aan gaan doen aan tafel, dan hebben ze maar voor de helft gelijk gelijk. Het is namelijk geen 14 kilo wat eraf moet, maar ‘slechts’ 7. Wieke zegt altijd dat het enige voordeel van op TV gaan is, dat je de volgende dag 7 kilo lichter lijkt. Ik verheug me nu alvast op dinsdag. Gelukkig is Janny van der Heijden er vanmiddag bij, dat maakt het meteen een stuk vertrouwder. Ze gaat iets Italiaans voor me koken heeft ze gezegd. Oh help! Betekent dus dat ik op TV ook nog moet eten. Even bij uitzending gemist bestuderen vandaag hoe Janny dat altijd zo netjes doet. En dan de hele dag oefenen voor de spiegel. Dus…+ 1 kilo, het is even niet anders.

 

Door Franska. Fotografie: Joell Jeremy Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs

Witte balk met bol Franska