Liegen over deelname aan Boer Zoekt Vrouw?

 

Omdat jouw 2019 vast net zo druk was als het onze en je misschien wel een stukje gemist hebt: dit is één van onze topscorers van het jaar. Om nog even lekker in te duiken.

 

Boer Theo Duijndam heeft heel Delfgauw op zijn kop gezet. Hij had zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw gefaket.

 

Dit is dus best wel heel erg grappig. Allemaal journalisten stonden al voor de deur en het persbericht was al gemaakt. De foto met de boer en Yvonne Jaspers leek zó echt. Dus iedereen wist het zeker, Theo Duijnman zou meedoen. En tja, je kan ook niks anders dan lachen als je erachter komt dat zijn goed uitgedachte grap zo goed was uitgevoerd.
 
Maandagavond kwam het bericht pas dat Theo iedereen heel goed in de maling had genomen. Zelfs zijn familie was helemaal overtuigd. Het was uiteindelijk journalist Martin Reitsma die de boer heeft ontmaskerd. ‘Theo wilde iedereen erin laten lopen, aangespoord door enkele vrienden.’
 
Ik zie het helemaal voor me. Theo en zijn vrienden zitten samen op een zaterdagavond met een biertje te veel op te speculeren hoe grappig het zou zijn als hij mee zou doen met het populaire televisieprogramma. Theo zegt dat hij dit nóóit zou doen, want op televisie op zoek naar de ware liefde? Mwah, daar is niet iedereen voor in. ‘Maar Theo, stél je toch eens voor, als je iedereen kan overtuigen dat je mee gaat doen terwijl dat niet zo is. Lachen!’ Zoiets zal het wel zijn geweest. Denk ik dan. En dat het dan ook nog lukt om het hele dorp op zijn kop te zetten. Dan lig je vast he-le-maal dubbel met je vriendengroep. De nep-foto met Yvonne Jaspers zal alle groupschats zijn langsgegaan. Hihi haha.
 
Maar eerlijk: nu vind ik wel dat Theo alsnog gewoon moet meedoen. Want tja, een goed begin is het halve werk, toch? Dus Yvonne, als je dit leest, geef die Theo een kans. Want de aandacht van heel Nederland heeft ie sowieso al. Daarom ook goed voor de kijkcijfers. Én, niet onbelangrijk, hij heeft aan alle vrouwen (of mannen) al bewezen dat hij een goed gevoel voor humor heeft. Ik zal sowieso voor je duimen, Theo. Op naar de ware liefde.

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn