Leuk: nieuw datingprogramma op RTL4

 

Nou, de liefde zit zéker in de lucht daar bij RTL4, want ze komen alweer met een nieuw datingprogramma op de buis.

 

 

B&B Vol Liefde gaat het heten, en in tegenstelling tot Temptation en Love Island heeft het er alle schijn van dat dit wél een behoorlijk classy programma gaat worden.

 

Het concept zit namelijk zo: elke deelnemer is eigenaar van een bed & breakfast. Dat kan zijn in Italië, in Oostenrijk, eigenlijk overal in Europa. Er zijn in totaal zes vrijgezellen die Nederland achter zich hebben gelaten om hun droom waar te maken. Maar daarvoor hebben ze ook de liefde op een laag pitje gezet. Tot nu.

 

Je kunt je zo voorstellen dat die bed & breakfasts op best wel mooie, romantische plekken te vinden zijn. En daarom worden ze gematcht met andere vrijgezellen die zich speciaal voor dit programma hebben opgegeven.

 

Zo hebben we Bert uit Saint-Seine in Frankrijk, die op zijn erf voornamelijk kippen heeft rondlopen, en dat is natuurlijk niet goed voor z’n liefdesleven. Wél een mooi plekje, maar best eenzaam. Of Caroline, die een B&B heeft in Bad Kleinkirchheim in Oostenrijk, waar ze samen met haar hond woont.

 

Verder hebben we nog deelnemers in Valduggia en Salerno, Italië, en in Albufeira, Portugal. Eentje doet mee vanuit Nederland: Roxanne heeft namelijk een B&B in Nederland, in Roosendaal om precies te zijn.

 

Opgeven kan niet meer, kijken wél: elke maandag tot en met donderdag. Héérlijk.

 

Beeld: RTL

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer