Ken je het Reestdal al?

 

Wie weet win jij er wel een nachtje in de Wildenberg.

 

 

Eerst even over het Reestdal, want dat is een van de landschappelijk meest waardevolle gebieden van Nederland. Het beekdal van de Reest, dat de grens vormt tussen Overijssel en Drenthe, heeft unieke natuurlijke en cultuurhistorische kwaliteiten.

 

De mogelijkheden om te wandelen en te fietsen en de momenten om te genieten zijn hier dan ook talrijk. Op korte afstand van je logeeradres is er een uitgebreide sauna. Restaurants zijn er genoeg en het oude stadje Meppel wacht op twintig kilometer.

 

 

 

koeien in het bos

 

 

 

Dan over je logeeradres, de Wildenberg. Die ligt uniek met niets dan natuur rondom, met eekhoorns die spelen in het bos en reeën die grazen op de es. ’s Nachts is het hier nog echt nacht, dus prachtige sterrenhemels en nul komma nul lichtvervuiling.

 

De winnaar wordt verwelkomd in het comfortabele bakhuisje waarin een B&B voor twee is gerealiseerd. Daarnaast is er ook een verrukkelijk vakantiehuis voor z’n zessen dat kan worden geboekt om samen van te genieten. 

 

Veel plezier alvast!

 

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Hotel en restaurant Lunia, telefoon: 0523-  658563 of 06 – 46455108.

 

WINNEN?

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.