Kat sluit vrouw op

 

Denk je even op je balkon te staan, kom je er niet meer vanaf.

 

Mijn grootste vrees is dat de deur achter mij dichtvalt als ik de vuilniszakken buiten zet. Sleutel binnen, ik buiten. En dan sta je daar in die regen en kou nu. Brrrrr. Nog erger zou ik het vinden als mijn geliefde huisdier ervoor zorgt dat ik zo sneu buiten sta. Want ja, je geeft ze te eten, brengt ze naar de dierenarts als ze ziek zijn, knuffelt met ze en uiteraard, je houdt gewoon van ze. En dan altijd maar hopen dat ze ook van jou houden. 

 

Bij deze vrouw uit Dordrecht blijkt dat in elk geval niet zo te zijn. Haar kat had misschien even genoeg van haar. Dus toen ze dacht lekker op haar balkon te gaan staan, trok haar kat de deurklink naar beneden. Stond die arme vrouw gewoon buitengesloten op haar eigen balkon. En naar beneden klimmen ging niet, want haar appartement bevindt zich op driehoog. daar sta je dan. Gelukkig had ze haar mobiel bij zich en kon ze om hulp vragen. De brandweer moest komen om de vrouw van haar balkon te bevrijden. Met een hoogwerker!

 

Leuk he? Huisdieren met humor. 

 

 

 

 

Door Tessa Estée Holtrop