Deze zondag is ook een windag

 

Ben jij ook zo dol op romantische muziek en picknicken in het park? Houd dan zaterdagavond 19 augustus vrij want je kunt deze superleuke prijs winnen

 

 

Hoe leuk is het om te zweven op muziek van topmusici terwijl je met een lekker koud drankje in je hand de zon onder ziet gaan… Romantischer wordt het niet hoor. Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus kun je in het park bij de Euromast in Rotterdam weer Het Weekend van de Romantische Muziek bijwonen.

 

 

Dit fijne tweedaagse festival opent op zaterdagavond met het magische Maanlichtconcert waar de beste musici op het hoofdpodium hun muzikale kunsten komen vertonen. Je wordt door tal van artiesten meegenomen op een romantische en muzikale reis tot de late avonduren. Zo zingt sopraan Jeanette van Schaik de sterren van de hemel en doet ze een duet met bariton Michael Wilmering die op zijn beurt weer aria’s samen met Club Classique laat horen. Kika Sprangers speelt heerlijke muziek op haar saxofoon en de mannen van het New Rotterdam Jazz Orchestra laten je samen met 3 solisten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest horen dat jazz en klassieke muziek prima samengaan. Dominic Seldis is je presentator van dienst en ook hij zal wat mooie noten spelen op zijn contrabas.

 

 

Lijkt me een heerlijke avond om op een kleedje bij te wonen, nietwaar? Ik mag 3 x twee kaarten weggeven en alles wat jij hoeft te doen om die te winnen is mij een mailtje sturen op winnen@franska.nl

 

 

Pssst…. Mocht je nou net geen kaartje winnen dan kun je op zondag ook (gratis!) naar de Dag van de Romantische Muziek, met wel 7 podia met topartiesten in klassieke solo-optredens tot unieke performances van ensembles in allerlei samenstellingen en verschillende muziekstijlen. Dus trek je mooiste romantische outfit uit de kast en geniet van de sprookjesachtige sfeer. Je hebt gegarandeerd een topweekend.

 

 

 

 

 

Beeld: Instagram @marieq82

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit