Bay­watch-babe

 

Jolanda: Het badpak is weer een hit. En met deze mooie-rooie ben jij de koningin van het strand. Reddingsboei onder je arm, en huppelen maar, die zee in!

 

Terug van weggeweest is-ie, de badpakkentrend. Het is ook wel even geleden. Het rode badpak van Baywatch-ster Pamela Anderson staat vast nog in je geheugen gegrift. En nu er een nieuwe Baywach-film in de bioscoop draait (ongelofelijk confronterend, die te perfecte figuren huppelend in slowmotion over het strand) is dus ook weer het badpak helemaal hot.

 

Juist een rode doet het goed voor je figuur, want dat zorgt voor afleiding van die net iets minder strakke benen en dat ietwat gerimpelde decolleté.
Nu kan ik inmiddels zelf iets meer ondersteuning en correctie gebruiken, dus wat dat betreft is een badpak ook een uitkomst. Ik zocht een aantal exemplaren voor je uit waarmee je drenkelingen kunt redden. Of in elk geval de show kunt stelen!

 

1 Haltertop met strik in je nek van Beachwave €44,95 Wehkamp

 

2 Een mooie vetersluiting. Miracle Suit Rivage €204,95 Zalando

 

3 Lekker decolleté, ook in grotere maten. Coco Reef €199,90 Bijenkorf

 

4 Sexy als een echte Pamela! S.Oliver €54,99 Lascana

 

5 Dit badpak is corrigerend. We love it! Prima Donna €160,95 Annadiva

 

6 Met een opvallende veter, supersexy. Sue badpak €150 Love Stories

 

 

O ja, bekijk hier vast de trailer van de nieuwe Baywatch-film. Want je wilt toch weten hoe je het elegantst in jouw nieuwe (en gelukkig corrigerende) badpak over het strand kan rennen.

 

 

 

 De Brabantse Jolanda is moeder van vijf kinderen en ziet er graag leuk en hip uit. Dat lukt haar heel goed met haar ‘maar’ 1.58 meter en een klein maatje meer.