White romance

 

Jolanda: Dol ben ik, op parels, kraaltjes, mooie borduursels en een randje kant. Het geeft altijd een feestelijk gevoel én een romantisch tintje.

 

Het ligt nog steeds gevoelig, denk ik, dat ik nog nooit —ja je leest het goed — nooit een trouwjurk heb aangehad. Dus probeer ik dat romantische gevoel maar een beetje goed te maken.
Maar nu is een lange jurk op een gewone ‘doordeweekse weekenddag’ niet echt praktisch, en het feit dat ik maar 1.58 meter ben, is ook wel een dingetje… Vandaar dat ik nu kies voor een blouse.
En om het geheel toch een beetje stoerder — en meer naar eigen smaak — te maken, draag ik er een witte flared jeans en pumps in animalprint onder. Hoewel het misschien wat gedurfd is, kun je wit dus heel goed combineren met andere wittinten. Vooral als je verschillende materialen en wat bewerkte details kiest, wordt het absoluut niet saai.

 

En nog even: dat niet-trouwjurken-trauma wordt heus op andere wijze ruimschoots gecompenseerd, hoor, dus no worries. Maar mocht je ook op zoek zijn naar items die wat romantiek aan jouw kledingkast kunnen toevoegen, dan heb ik hier een paar mooie voor je geselecteerd.

 

 

Geborduurde katoenen blouse €49,99 Mango
 

 

Oorbellen dakota blush €92 Souvenirs de Pomme
 

 

Fringe Dress €99 & Other stories

 

 

Je kunt wit heel goed combineren met andere wittinten, absoluut niet saai

 
 

 

Petalo Crossbody €495 Furla

 

 

Jurk van broderie met eyelets €295 Maje
 

 

Sneakers met parels en kralen €245 Kennel en Schmenger
 

 

Kanten top €60 Lovestories

 

 

Parelketting €150 Wouters & Hendrix

Sterling Silver fine necklace with Freshwater Pearl pendant
 

 

Maxi-rok van IVY & OAK €89,95 Zalando

 

De Brabantse Jolanda is moeder van vijf kinderen en ziet er graag leuk en hip uit. Dat lukt haar heel goed met haar ‘maar’ 1.58 meter en een klein maatje meer.