Jij kan maandag meedoen met De Slimste Mens

 

Heerlijk, dit soort initiatieven. Dat we tijdens coronatijden alsnog leuke dingen kunnen doen, veel van onze favoriete programma’s kunnen zien of zelfs meedoen.

 

De Slimste Mens vind ik zo’n topprogramma. Leuk, vermakelijk en je steekt er nog wat van op ook. Nou ben ik geen BN’er, dus een uitnodiging voor het programma zelf zit er niet echt in helaas (daarbij zou ik de zenuwen ook niet aan kunnen, denk ik), maar aanstaande maandag kunnen we toch een beetje meedoen.

 

Maandagavond is er namelijk een online quiz, waar je je als team voor kan opgeven. Jurylid Maarten van Rossem is er digitaal bij, Philip Freriks presenteert het (ook digitaal, uiteraard) en het is niet op TV te zien, maar — je raadt het al — online. Op hun Facebookpagina, om 20.00 uur. 

 

En het allerbeste nieuws is dat jij je met je team nog kan opgeven. Check hun Facebookpagina, kies een captain en laat die even een mailtje sturen (dus niet elk teamlid hoeft te mailen). Maandag eind van de middag krijg je een antwoordformulier in de mail en dan is het wachten tot 8 uur en kan de strijd losbarsten. Ik heb me opgegeven uiteraard en ga dit weekend zoveel mogelijk kennis tot me te nemen.

 

O ja, er valt ook wat te winnen: dinsdag 14 april wordt het slimste team bekendgemaakt, en die winnaars krijgen een mok en een T-shirt. Enne, niet valsspelen! 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer