Jennifer Aniston open over haar babywens en IVF

 

Ze is misschien wel de celeb waar het meest aan werd gevraagd wanneer ze nou kinderen wilde, of ze überhaupt kinderen wilde en met wie en wanneer, en of ze ervan baalde dat het niet is gebeurd.

 

 

 

Allemaal volledig ongepaste vragen vind ik (haar baarmoeder dus haar zaken), maar ze wist er elke keer heel beleefd op te antwoorden. Natuurlijk heb ik het over Jennifer Aniston. Inmiddels is ze 53 — en ziet ze er nog steeds bizar goed uit — en is dit onderwerp nog altijd niet afgesloten. Daarom heeft ze aan Allure Magazine voor het eerst een open interview gegeven over haar struggles hiermee.

 

Zo vertelt ze dat door door ‘heel wat pittige shit’ is gegaan toen ze eind 30, begin 40 was. Haar geheim? Uiteindelijk altijd positief blijven. En dat was niet altijd even makkelijk.

 

‘Ik probeerde om zwanger te raken. Dat was een uitdagend pad voor mij, dat babymakende pad. Die jaren en jaren dat mensen erover speculeerden, die waren heel zwaar. Ik zat middenin een ivf-traject, dronk Chinese thee, alles wat je maar kan bedenken. Ik probeerde alles. Ik zou nu alles ervoor geven als iemand eerder tegen me had gezegd: ‘Vries je eieren in, doe jezelf een plezier.’ Daar denk je dan gewoon niet aan. En zo is dat nu gekomen. The ship has sailed.’

 

Ook vertelt ze dat destijds niemand wist dat ze bezig was met ivf; niemand wist dat ze dit alleen, voor zichzelf, wilde doen. Toch zegt ze geen spijt te hebben, ze zegt zelfs dat ze inmiddels een beetje opgelucht is, ‘want er is geen mogelijkheid meer. Zou het kunnen? Misschien…? Daar hoef ik niet meer over na te denken.’

 

Verder vertelt ze aan Allure dat de tijd van haar scheiding met Brad Pitt ook behoorlijk pittig was en dan met name door wat de media schreven, zoals dat hij haar had verlaten omdat ze hem ‘geen kind wilde geven’. Niets van waar, zegt Jennifer.

 

Benieuwd naar het hele interview? Je leest het hier.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Allure Magazine (@allure)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Allure Magazine (@allure)

Beeld: Allure

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer